Waarom Aquarium Lease?Een aquarium is een rustpunt in de ruimte, zorgt voor ontspannen momenten, verzacht wachttijden en is een mooi gespreksonderwerp.

Ik weet niet anders dan dat er altijd aquariums, vijvers en vissen in mijn leven zijn geweest. Vroeger stond er bij ons in de woonkamer al een aquarium. Op jonge leeftijd kweekte ik al tropische visjes en was ik veel in de natuur en langs het water te vinden.

Vanaf mijn studie aan Wageningen universiteit 15 jaar geleden heb ik onderzoek gedaan en ben ik werkzaam geweest in de aquarium wereld.  Ik ben dan ook samen met mijn team zeer specialistisch op dit gebied.

Het is mij heel duidelijk geworden dat een aquarium in hoge mate bijdraagt aan een verhoging van het geluksgevoel, verbetering van de werkomgeving en voor ontspannen momenten zorgt.

Heel veel succesvolle mensen en bedrijven hebben een prachtig aquarium staan.
Maar ook in ziekenhuizen, kinderdagverblijven en overheidsinstellingen kan een prachtig aquarium  heel veel betekenen. Een aquarium straalt rust en vrolijkheid uit.

Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een aquarium stress verminderd en een verhoging van de arbeidsproductiviteit kan opleveren.

Bjorn Schuiling

Typen Aquaria

Wij hebben ons gespecialiseerd in 4 typen hoogwaardige interieur-aquariums en in zorg-aquaria:


Meer informatie