Ons werk

Aquadeco is méér dan alleen onze winkel. Wij bieden ook diensten aan, zoals het plaatsen van nieuwe aquariums, aanleggen van vijvers of het onderhouden van aquaria bij zorginstellingen. Klik hieronder op een van onze diensten voor meer informatie.

Aquarium bouw

Onze aquariumbouwer kan u helpen met het bouwen van een eigen aquarium. Afwijkende afmetingen, een overloop plaatsen of een verhoogde plaats voor de eiwitafschuimer, bijna alles is in overleg mogelijk.

Aquarium lease

Aquadeco is specialist op het gebied van aquariumplaatsing en onderhoud. Bij verschillende bedrijven en instellingen verzorgen wij prachtige aquariums.


Aquarium onderhoud

Heeft u geen tijd voor het onderhoud of blijft het aquarium vies? Ons deskundig personeel kan in overleg eenmalig of regelmatig langskomen voor een onderhoudsbeurt.


Vijver aanleg

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke vijvers en zwemvijvers waarin wij een evenwichtig biotoop vormen. Afhankelijk van de vijverbewoners en het gebruik van de vijver kan dit zonder of met filter.

Vijver onderhoud

Laat uw vijver onderhouden door Aquadeco. Tijdens iedere onderhoudsbeurt controleren wij onder andere de waterwaardes en techniek. Planten snoeien of de vijverindeling veranderen is allemaal mogelijk.

Vijver renovatie

Heeft u een oude vijver die u compleet wilt vernieuwen? Aquadeco heeft het materiaal om een nieuwe vijver te realiseren. De vijver kan de vorm van de oude vijver hebben, maar wij kunnen dit ook wijzigen.


Zorgaquarium

Onze grootste passie is de natuur en dan met name al het leven in en rond het water. Wij hebben lang nagedacht hoe dit te combineren met meer te willen doen voor ouderen en zorgbehoeftigen.

Zwemvijver aanleg

Een zwemvijver bestaat uit een zwemgedeelte en plantenbed met zuiverende werking. Een drainagebuis en airlifts (zuurstofstenen) zorgen voor een zuigende werking van het vijverwater door het plantenbed.

Zwemvijver onderhou

Laat uw zwemvijver onderhouden door Aquadeco. Tijdens iedere onderhoudsbeurt controleren wij onder andere de waterwaardes en houden wij de planten bij.