Aquarium lease

Aquadeco is specialist op het gebied van aquariumplaatsing en onderhoud. Bij verschillende bedrijven en instellingen verzorgen wij prachtige aquariums.

 

Zowel zoet- als zoutwater aquaria in veel verschillende modellen hebben wij geplaatst en onderhouden wij vol passie.

 

Talloze mogelijkheden

Naast een ruime keuze aan mooie modellen, ontwerpen en leveren wij samen met architect en interieurbouwer maatwerk aquaria. In overleg wordt een aquarium ontworpen passend bij uw interieur. Heel veel is hierin mogelijk.

 Volledige inrichting en onderhoud

Na het plaatsen willen wij graag het aquarium onderhouden, zodat u nergens omkijken naar heeft en het voor u alleen maar genieten is.

Over het type aquarium, de inrichting en het soort vissen geven wij u graag advies.

Onze tarieven zijn all-inclusive. Dit houdt in dat wij het aquarium komen plaatsen inclusief vissen, planten, koralen en decoratie. Ook alle techniek, zoals de UV-C lampen, voederautomaten, filters, afschuimers, pompen en verlichting, hoort hierbij. Vast maandbedrag

U heeft geen omkijken naar het onderhoud, dit doen wij, alles zit in een vast maandbedrag. Wij hebben een grote voorraad aan vissen, planten en producten in onze showroom. Hierdoor kunnen wij snel leveren.
Typen Aquaria

Wij hebben ons gespecialiseerd in 4 typen hoogwaardige interieur-aquariums en in zorg-aquaria:

Graag komen wij langs voor een nadere toelichting en om u te laten kennismaken met de geweldige onderwaterwereld en interieur-aquariums van Aquadeco.


Meer informatie
Algemene voorwaarden Aquariumlease

Bij het leasen van een aquarium zijn de algemene voorwaarden van toepassing.