Aquarium Lease


Aquadeco is specialist op het gebied van aquariumplaatsing en onderhoud. Bij verschillende bedrijven en instellingen verzorgen wij prachtige aquariums.

 

Zowel zoet- als zoutwater aquaria in veel verschillende modellen hebben wij geplaatst en onderhouden wij vol passie.

 

Naast een ruime keuze aan mooie modellen, ontwerpen en leveren wij samen met architect en interieurbouwer maatwerk aquaria. In overleg wordt een aquarium ontworpen passend bij uw interieur. Heel veel is hierin mogelijk.

 


Na het plaatsen willen wij graag het aquarium onderhouden, zodat u nergens omkijken naar heeft en het voor u alleen maar genieten is.

Over het type aquarium, de inrichting en het soort vissen geven wij u graag advies.

Onze tarieven zijn all-inclusive. Dit houdt in dat wij het aquarium komen plaatsen inclusief vissen, planten, koralen en decoratie. Ook alle techniek, zoals de UV-C lampen, voederautomaten, filters, afschuimers, pompen en verlichting, hoort hierbij. 


U heeft geen omkijken naar het onderhoud, dit doen wij, alles zit in een vast maandbedrag. Wij hebben een grote voorraad aan vissen, planten en producten in onze showroom. Hierdoor kunnen wij snel leveren.
Wij hebben ons gespecialiseerd in 3 typen hoogwaardige interieur-aquariums en in zorg -aquaria:

Graag komen wij langs voor een nadere toelichting en om u te laten kennismaken met de geweldige onderwaterwereld en interieur-aquariums van Aquadeco.