Onderhoud van vijvers en zwemvijvers

Uw vijver altijd in goede conditie

Als u een (zwem)vijver in uw tuin heeft, dan wilt u dat deze schoon is en elk jaargetijde er goed uitziet. Een vijver goed onderhouden is nodig om er optimaal van te genieten. Als het onderhoud niet juist wordt uitgevoerd zal de vijver veranderen in een onaantrekkelijke poel.

Aquadeco houdt uw vijver graag voor u in topconditie. Tijdens iedere onderhoudsbeurt controleren wij onder andere de waterwaardes, de techniek en snoeien we de planten. Onderhoud van uw vijver of zwemvijver kunnen wij in verschillende vormen aanbieden. Dit kan op basis van gemaakte afspraken of door middel van een onderhoudscontract. Wij zorgen ervoor dat uw vijver een plaatje is én blijft!

Bodemslib verwijderen

Met een speciale waterstofzuiger kunnen wij bodemslib verwijderen. Het onderhouden of een volledige reiniging van uw vijver doen wij met veel plezier en enthousiasme. Ons ruime aanbod vijverproducten helpt om uw waterwaardes na het onderhoud richting de juiste waardes te krijgen.

Renovatie van uw (zwem)vijver

In de loop van de jaren kan uw vijver minder fraai worden. Uw filter-systeem kan verouderen of de folie kan poreus worden. Dan is renovatie een goede oplossing. We steken uw vijver in een nieuw jasje en voorzien we van de nieuwste techniek. Zo kan de vijver er weer jaren tegen!

Wilt u ook de vorm van de vijver aanpassen? Ook dat is mogelijk. Samen met onze partner Eshuis Hoveniers kunnen we uw wensen hiervoor perfect uitvoeren. U bent van harte welkom in onze winkel om al uw wensen door te spreken. Ook komen we graag op locatie om samen met u te kijken naar alle mogelijkheden.