Lease aquaria

Volledig ontzorgen

Aquadeco is specialist op het gebied van aquariumplaatsing en onderhoud. Bij verschillende bedrijven en instellingen verzorgen wij prachtige aquariums. Zowel zoet- als zoutwater aquaria in veel verschillende modellen hebben wij geplaatst en onderhouden wij vol passie.

We hebben een ruime keuze aan mooie modellen en ontwerpen. Samen met een architect en een interieurbouwer leveren wij ook maatwerk aquaria. In overleg wordt een aquarium ontworpen passend bij uw interieur. Heel veel is hierin mogelijk.

Volledige inrichting en onderhoud

Na het plaatsen willen wij graag het aquarium onderhouden, zodat u nergens omkijken naar heeft en het voor u alleen maar genieten is. Over het type aquarium, de inrichting en het soort vissen geven wij u graag advies.

Onze tarieven zijn all-inclusive. Dit houdt in dat wij het aquarium komen plaatsen inclusief vissen, planten, koralen en decoratie. Ook alle techniek, zoals de UV-C lampen, voederautomaten, filters, afschuimers, pompen en verlichting, hoort hierbij.

Vast maandbedrag

U heeft geen omkijken naar het onderhoud, dit doen wij, alles zit in een vast maandbedrag. Wij hebben een grote voorraad aan vissen, planten en producten in onze showroom. Hierdoor kunnen wij snel leveren.

Typen Aquaria

Wij hebben ons gespecialiseerd in 4 typen hoogwaardige interieur- en zorgaquaria:

Graag komen wij langs voor een nadere toelichting. We laten u kennismaken met de geweldige onderwaterwereld en interieur- of zorgaquaria van Aquadeco.

Waarom aquarium lease?

Een aquarium is een rustpunt in de ruimte, zorgt voor ontspannen momenten, verzacht wachttijden en is een mooi gespreksonderwerp. Ik weet niet anders dan dat er altijd aquaria, vijvers en vissen in mijn leven zijn geweest. Vroeger stond er bij ons in de woonkamer al een aquarium. Op jonge leeftijd kweekte ik al tropische visjes en was ik veel in de natuur en langs het water te vinden.

Vanaf mijn studie aan de Wageningen Universiteit 15 jaar geleden heb ik onderzoek gedaan en ben ik werkzaam geweest in de aquariumwereld. Ik ben dan ook samen met mijn team zeer specialistisch op dit gebied.

Het is mij heel duidelijk geworden dat een aquarium in hoge mate bijdraagt aan een verhoging van het geluksgevoel, verbetering van de werkomgeving en voor ontspannen momenten zorgt.

Heel veel succesvolle mensen en bedrijven hebben een prachtig aquarium staan. Maar ook in ziekenhuizen, kinderdagverblijven en overheidsinstellingen kan een prachtig aquarium heel veel betekenen. Een aquarium straalt rust en vrolijkheid uit. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat een aquarium stress verminderd en een verhoging van de arbeidsproductiviteit kan opleveren.

Bjorn Schuiling

Voor wie aquarium lease?

Een prachtig interieuraquarium is een toegevoegde waarde voor ieder bedrijf of instelling. Zo plaatsen en onderhouden wij bijvoorbeeld aquariums in: de horeca, bouwbedrijven, kantoren, winkels, showrooms, wellnesscentra en zorginstellingen. Heel veel is mogelijk.

Onderzoek heeft aangetoond dat een aquarium bijdraagt aan een prettige werkomgeving en daarbij de arbeidsproductiviteit verbetert. Wij plaatsen en verzorgen aquariums voor een vast bedrag per maand. Dit is al mogelijk vanaf €3,- per dag.

Zorgaquaria

Voor zorginstellingen hebben wij zelfs een speciaal zorgconcept. Omdat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een aquarium veel positieve effecten heeft. Zo vermindert het bijvoorbeeld stress bij zieke mensen en kinderen, verbetert het de gemoedstoestand, geeft het positieve energie en blijken dementerende en oudere mensen zelfs beter te eten als er een aquarium aanwezig is.

Wij zetten ons dan ook in om zoveel mogelijk zorginstellingen van een aquarium te voorzien.

Tropical scape aquarium

Geïnspireerd door de onderwaterwereld in tropische gebieden, maar ook landschappen en natuurgebieden, creëer ik met mijn team een soort levend schilderij passend in uw interieur.

Zo hebben wij bijvoorbeeld de tropical scape mogen plaatsen en in onderhoud bij een groot bouwbedrijf in Rijssen. In dit prachtige zeskant aquarium is met veel planten gewerkt, geïnspireerd op het tropische regenwoud.

Ook hebben wij bijvoorbeeld de tropical scape gebouwd in een vierkant aquarium van 1.200 liter. Dit aquarium is geïnspireerd op de Franse landschappen met karakteristieke tuinmuurtjes. Zo zitten er visjes in die net als hagedisjes op en tussen de stenen van de muurtjes leven. Ook de gebruikte waterplantjes groeien als echte kruipplantjes over en tussen de stenen

Great Lake aquaria

Bij de Great Lake aquaria laten we ons inspireren door de grote Afrikaanse meren, ruige rotsformaties en hoge berglandschappen. Hierin plaatsen wij meestal stevige baarsachtige vissen voor zoetwater in onvoorstelbaar mooie kleuren.

Een voorbeeld is een 2000 liter rif aquarium die we bij een interieur bouwer in Amsterdam mochten maken. Het aquarium is ingebouwd in een kleurrijke zitbank. Knalblauwe Frontosa’s zwemmen daar nu vlak boven je hoofd in een fantastisch rotslandschap.

Reef aquaria

Hier halen wij onze inspiratie uit de prachtige tropische riffen met hun enorme verscheidenheid aan leven.Wij bouwden voor enkele klanten het tropical reef aquarium zo dat er iedere keer weer iets nieuws is te ontdekken. Je ontdekt bijvoorbeeld hele kleine visjes die in een slakkenhuisje leven of krabbetjes die in symbiose met een anemoon leven.

Geweldig om op zoek te gaan naar al het leven in deze aquaria met de onvoorstelbare schakering van kleuren